Partner in nieuwe en gebruikte goederen

Opkoper

De partijen goederen die wij opkopen bestaan vooral uit overtollige voorraden, eindereeksen, internet retouren, incourante voorraden  en winkelvooraad

Bent u producent of groothandelaar, en zijn uw magazijnen overvol of heeft u incourante handel en wilt u van een deel van uw voorraad af, dan kunt u bij ons uw partij goederen aanbieden. Dat kan per telefoon, e-mail of middels onderstaand aanbodformulier. Voorzie deze van uw gegevens en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wij zorgen dan voor een correcte afhandeling.

Ook voor overige vragen kunt u ons uiteraard per e-mail en telefonisch bereiken.

Export

Diamond Star Trading verzorgt ook export handel over de hele wereld. Dit doen wij per container, in dozen en/of pallets. Ook hierin zijn wij uw handelspartner. De goederen die wij verschepen zijn zeer divers. Te denken valt aan consumptie goederen zoals huisraad, decoratie materiaal, huishoudelijk goed of kleding. Zowel gebruikt als nieuw, gesorteerd en ongesorteerd.

Voor alle vragen neemt u gerust contact op met ons! Wij staan u graag ter woord.    

icon-04

Voor al uw vragen met betrekking tot export, import en het aanbieden van goederen kunnen wij u ook in het Arabisch ter woord staan.

لجميع أسئلتك بشأن استيراد وتصدير  البضائع ومعرفة احدث التنزيلات يمكننا التواصل معك باللغة العربية

Aanbiedformulier

Indien u foto's of relevante bestanden heeft kunt u deze meesturen (Max. 5MB).

U wilt goederen aanbieden?

Indien u goederen aan wilt bieden kunt u, naast bellen of e-mailen gebruik maken van ons aanbiedformulier.

Let op dat u een goede omschrijving geeft en de juiste aantallen. Tevens of het om specifieke merken gaat, eventuele maten en locaties van de goederen.  Voeg, ter verduidelijking foto’s en/of lijsten toe aan uw aanbieding.

Wij zullen u spoedig van een reactie voorzien.

pallets met dozen
Nieuwsbrief formulier
close slider

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod of acties vul dan onderstaand formulier in.

U ontvangt van ons enkel nieuwsbrieven met actuele informatie over ons aanbod aan nieuwe en gebruikte goederen. U ontvangt geen post of e-mails van derden, zie ons privacybeleid.