Partner in nieuwe en gebruikte goederen

Inkoop & export

Inkoop

Bent u producent of groothandelaar, en zijn uw magazijnen overvol of heeft u incourante handel en wilt u van een deel van uw voorraad af, dan kunt u bij ons uw partij goederen aanbieden. Dat kan per telefoon, e-mail of middels onderstaand aanbodformulier. Voorzie deze van uw gegevens en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wij zorgen dan voor een correcte afhandeling.

Ook voor overige vragen kunt u ons uiteraard per e-mail en telefonisch bereiken.

Export

Diamond Star Trading verzorgt ook export handel over de hele wereld. Dit doen wij per container, in dozen en/of pallets. Ook hierin zijn wij uw handelspartner. De goederen die wij verschepen zijn zeer divers. Te denken valt aan consumptie goederen zoals klein elektrisch, Bric-a brac, decoratie materiaal, huishoudelijk goed of kleding. Zowel gebruikt als nieuw, gesorteerd en ongesorteerd.

Voor alle vragen neemt u gerust contact op met ons! Wij staan u graag ter woord.    

icon-04

Voor al uw vragen met betrekking tot export, import en het aanbieden van goederen kunnen wij u ook in het Arabisch ter woord staan.

لجميع أسئلتك بشأن استيراد وتصدير  البضائع ومعرفة احدث التنزيلات يمكننا التواصل معك باللغة العربية

Aanbiedformulier

Indien u foto's of relevante bestanden heeft kunt u deze meesturen (Max. 5MB).

U wilt goederen aanbieden?

Indien u goederen aan wilt bieden kunt u, naast bellen of e-mailen gebruik maken van ons aanbiedformulier.

Let op dat u een goede omschrijving geeft en de juiste aantallen. Tevens of het om specifieke merken gaat, eventuele maten en locaties van de goederen.  Voeg, ter verduidelijking foto’s en/of lijsten toe aan uw aanbieding.

Wij zullen u spoedig van een reactie voorzien.

pallets met dozen
Nieuwsbrief formulier
close slider

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod of acties vul dan onderstaand formulier in.

U ontvangt van ons enkel nieuwsbrieven met actuele informatie over ons aanbod aan nieuwe en gebruikte goederen. U ontvangt geen post of e-mails van derden, zie ons privacybeleid.